LIL INTRO ABOT THIS BLOG..

ASSALAMUALAIKUM AND HYE THERE.. IM ELIZ.. I CREATED THIS BLOG TO SELL MY SHOES AND SOME ACCESSORIES. SO WHO ARE INTRESTED IN PURCHASING THEM PLEASE EMAIL ME AT ====> elizwonderland28@gmail.com and for ur information i ONLY ACCEPT CUSTOMERS FROM MALAYSIA. THANK YOU AND ENJOY SHOPPING. :)

Wednesday, 29 June 2016

Last Day Kombo Ramadhan - COD Putrajaya Cyberjaya Nilai Seremban Port Dickson Bangi




Assalamualaikum semua...

Just nak remind korang semua arini last day tau untuk Kombo Ramadhan. Sempat lagi kalau korang nak order lagi ni.

Kita boleh COD Putrajaya Cyberjaya Nilai Seremban Port Dickson dan Bangi. So sape-sape yang nak COD tu meh wassap kita cecepat ye 0173945948.

Limited stok ye. Sape cepat die dapat...


Tuesday, 28 June 2016

Shawl Instant Dua Muka



Kawan-kawan semua dah beli baju raya ke? ðŸ˜Š
 yang belum ade tudung yang matching meh tengok kat cni ade yang match x dengan baju uolsss...😉


Masih sempat lagi nak pos esok lusa ni...cepat-cepat wassap tau 0173945948.
Nak Cod area Putrajaya Cyberjaya Port Dickson ye...



Promosi Kombo Ramadhan Seqy Beauty Lagi 2 Hari Je...


2 HARI LAGI!!! JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA UOLS. ðŸ˜„


Uols dapat FREE : 

1 Bag Toilerist
2 pek sampul raya 
1 sachet collagen dari @simplyhanaempire


WAJAH FLAWLESS & KULIT LICIN ðŸ˜
 BADAN RAMPING & KEMPIS ðŸ˜


SEQYBEAUTY PAKAI SEMINIT CANTIK SELAMANYA ðŸ˜


CONTACT SEKARANG 0173945948...

Thursday, 16 June 2016

Instant Shawl Dua Muka ByJajaKalam


Alhamdulillah...dah asingkan semua order customer untuk postage dan COD esok. ðŸ˜


Chiffon lace, bubble plain, bubble printed dan normal chiffon. Masih ade beberapa corak macam dalam pic bawah tu yang masih available lagi. Berminat boleh wassap kita terus ye 0173945948...😄







Tuesday, 14 June 2016

Instant Shawl by jaja kalam


Cantik x??? ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜oka



okay untuk pengetahuan anda semua kita agen shawl byjajakalam tau. Instant shawl 2 muka yang sangat best. 
- material yang berkualiti
- labuh
- senang dan cepat

Limited chiffon lace byjajakalam ni latest batch by kak jaja sempena raya ni. Tapi sangatlah limited. So yang dah berkenan tu boleh wassap kita terus ye 0173945948.
 

Cantik-cantik kaler die semua.
RM39 sehelai. PAKEJ JIMAT RM100 dapat 3 helai. ðŸ˜


Selain lace kita ade material bubble, normal chiffon dan printed...semuanya cantik-cantik. 

Postage dan COD for Today



Assalamualaikum dan selamat pagi semua...😄


Alhamdulillah postage dan COD untuk arini. Yang nak selit order seqy beauty dan shawl byjajakalam boleh wassap kita terus ye. ðŸ˜Š


Masih ade lagi shawl yang available. Sat lagi kita up pic shawl ye. ðŸ˜
.

Sunday, 12 June 2016

Promosi Kombo Ramadhan Seqy Beauty

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. ðŸ˜‰
 
Nak ingatkan korang je...kombo ramadhan masih on ye. ðŸ˜
.

Yang tu real pic sampul seqy beauty, toiletries bag dan 1 sachet simplyhana collagen yang bakal korang terima kalau beli Kombo Ramadhan tu nanti. Hanya dengan harga RM150 dapat 3 freegift tu beserta skincare dan lotion XXS. ðŸ˜€
Memang dah jimat sangat. Better grab sebelum menyesal. Hihihi...sampai 30 Jun 2016 je valid combo ni ye.
Pembelian di butik vendor pun valid ye freegift ni. ðŸ˜‰

 Boleh walkin ke butik @adliez.b_c di seksyen 9, Bandar Baru Bangi dan butik @sarradhyya di Seksyen 16, Alam Avenue 2, Shah Alam.

Saya agen sah seqy beauty semua item ready stok. Anda boleh wassap saya 0173945948 (liza) untuk maklumat lanjut.