LIL INTRO ABOT THIS BLOG..

ASSALAMUALAIKUM AND HYE THERE.. IM ELIZ.. I CREATED THIS BLOG TO SELL MY SHOES AND SOME ACCESSORIES. SO WHO ARE INTRESTED IN PURCHASING THEM PLEASE EMAIL ME AT ====> elizwonderland28@gmail.com and for ur information i ONLY ACCEPT CUSTOMERS FROM MALAYSIA. THANK YOU AND ENJOY SHOPPING. :)

Friday, 15 April 2016

Sakura Mask Pelbagai Guna




Berseri-seri muka awk...rahsianya manjakan kulit muka dgn SAKURA MASK SEQY BEAUTY...

X perlu lama2 hanya 15-20 minit setiap hari secara konsisten dan anda akan nampak perubahannya...

Jom try sekarang tgh promosi 

1 botol RM80
2 botol RM150 (Jimat RM10)
3 botol RM220 (Jimat RM20)

Sblm combo price tamat meh simpan stok siap2...😊


Thursday, 14 April 2016

Salam Jumaat Semua





Semoga dimurahkan rezeki di hari Jumaat yang mulia ini...






Instant Shawl By Jaja Kalam




Shawl yang penuh warna warni...rase mcm nak semua je...

Sopan, labuh dan material yg best sgt...

Nantikan kemunculannya x lama je lagi












Tuesday, 12 April 2016

TIPS KECANTIKAN



Muka kita adalah umpama kanvas lukisan yang kosong. Muka perlu dicuci sebelum bersolek dan selepas menggayakan solekan.
Sebelum bersolek, kita perlu membersihkan muka terlebih dahulu supaya bahan kosmetik mudah melekat dan memberikan kesan yang maksimum. Selepas menggayakan solekan atau sebelum masuk tidur, muka perlu dicuci untuk menanggalkan kotoran yang melekat agar memberi ruang pada kulit muka untuk bernafas serta menyerap khasiat krim malam dengan berkesan.
Hargai kulit kita dan jagalah dengan baik...dan yang paling penting cantikkan diri dan hati dengan akhlak yang baik...
Jaga diri hiasi peribadi dengan akhlak yang mulia...


Promosi Seqy Beauty!!! JIMAT JIMAT JIMAT!!!




Alhamdulillah....pagi2 ni nak share sumthing yg best utk pengguna2 tegar seqy beauty dan yg baru2 nak try juga...

Kita ade set combo kegemaran ramai2. Hihihi...ha meh pilih mn yg berkenan ye then terus watsap kita...

Kita Cod putrajaya cyberjaya tau...

Pos seluruh malaysia ye...

Ade FREEGIFT best2 untuk korang juga tau...meh watsap cepat2 k...


Tuesday, 5 April 2016

Testimoni Greenaard - Kurus dan Sihat



Alhamdulillah another satisfied customer with greenaard...

Akak ni baru semgu ambik greenaard dah rase sluar longgar dah...insyaAllah klu korg x rase berat turun maybe die akan turun dkt inch loss...

So mehlah order greenaard ye...100% herba...no chemical...

RM90 sebotol free pos
RM175 dua botol free pos (diskaun RM5)

Lagi byk anda beli lagi byk diskaun anda dpt ye...

Meh watsap kita 0173945948












Monday, 4 April 2016

Produk Bebas Kimia - Seqy Beauty

RAWAT KULIT ANDA DENGAN PRODUK YANG BEBAS CHEMICAL DAN TIADA BAHAN TERLARANG!!!

SEQY BEAUTY IS THE SOLUTION!!!


Penggunaan set lengkap ‪#‎productSeQyBeauty‬ secara konsisten dan inilah hasilnya...alhamdulillah...mahukan kulit yg flawless, bersih tanpa jerawat & parut dptkan ‪#‎seqybeauty‬ sekarang...
Skincare 1 set (cleanser, toner, serum & krim day/nite) Rm130 (free pos)
Bbcream fair/natural/brown RM55 20ml 
Sakura Mask RM80 30gm sebotol

Pembelian 2 item dan ke atas free pos.
COD Putrajaya Cyberjaya
Berminat boleh contact saya 0173945948








Bbcream Seqy Promo Masih Available Beberapa Kotak Lagi!!!! Siapa Cepat dia Dapat!!!!

Assalamualaikum....

Yuhuuuu...lama x update blog ye...hihihi...

Ni nak bgtau korang yg masih mencari2 #bbcreamsqb harga promo kita ade lagi tau...code natural dah hbs tapi yg new packaging kita ade code natural dan kelebihan new packaging ni adalah harga sama RM55 tapi korang dpt 20ml instead of 15ml pada packaging lama...suka x suka x...

Code fair n brown smu masih available untuk harga promo...sape cpt die dpt ye...
#cleansersqb harga promo pun masih ade lg...

Meh watsap kita cepat ye 0173945948

Bbcream harga promo Rm45
Cleanser 60ml harga promo Rm39


FB : Liza Aziz
Page : Seqy Beauty and Greenaard