LIL INTRO ABOT THIS BLOG..

ASSALAMUALAIKUM AND HYE THERE.. IM ELIZ.. I CREATED THIS BLOG TO SELL MY SHOES AND SOME ACCESSORIES. SO WHO ARE INTRESTED IN PURCHASING THEM PLEASE EMAIL ME AT ====> elizwonderland28@gmail.com and for ur information i ONLY ACCEPT CUSTOMERS FROM MALAYSIA. THANK YOU AND ENJOY SHOPPING. :)

Wednesday, 21 December 2016

SALE Loose Item Seqy Beauty Jimat RM40


Ladiesss...Promosi YES Seqy Beauty masih berlangsung tau.

Ni kita nak advice uollsss buat customer-customer yang SEMEMANGNYA dah pakai skincare SeqyBeauty. Kita cadangkan daripada amik trial set skincare RM100 tu lagi untung amik set besar skincare terussssss. Sebab uols memang dah pakai dah kan.

Camne nak bagitau korang ek bahawasanya SET BESAR pon LEBIH BESAR DISKAUN AND LEBIH BANYAK KUANTITI DAN LEBIH PANJANG MASA PENGGUNAANYA.

Trial Set RM 130 diskaun jadi RM 100 (untung RM30)
Tempoh penggunaan 2-3 bulan


Loose Set (Besar) RM 260 diskaun jadi RM 220. (untung RM40)
Tempoh penggunaan 5-6 bulan

JIMAT kan JIMAT kan...:-) 



WA 0173945948 Pos Seluruh Malaysia. Setiap pembelian ade freegift.
COD Putrajaya Cyberjaya Bangi Port Dickson.

Image may contain: text

YEAR END SALE GREENAARD




Assalamualaikum semua...

Greenaard pun tengah sale tau korang...memang jimat sangat...harga runtuh sangat dah ni...so nak simpan stok better beli sekarang ye...

No automatic alt text available.

Actually sale ni dah start ari isnin tapi arini baru berkesempatan nak update kat sini...Greenaard ade GC Plus (Slimming Supplemen), Nutrijuice (Supplemen) elok untuk yang nak balancekan kolestrol and pressure, Cleansing Bar elok untuk Eczema, masalah kulit, jerawat teruk dan juga latest baby from Greenaard Makeup Remover yang memang langsung x oily dan kering serta membersihkan kotoran di muka dalam sekelip mata je...

Bawah ni kita listkan senarai harga untuk YES ni ye...berminat boleh wassap kita terus 0173945948.

No automatic alt text available.

Butik Vendor Seqy Beauty di Bangi - Butik Sarradhyya



Warga Bangi dan kawasan sekitarnya nak dapatkan harga YES Seqy Beauty boleh walkin ke Butik Sarradhyya ye...

Di Bangi Sentral, Seksyen 9. Waktu Operasi - 10.00 pagi hingga 8.00 malam. Selasa hingga Ahad.

Semua item readystok...Semua item kita dah tambah stok sebab uollss nak beli combo kan baru jimat...

Butik Sarradhyya ni senang sangat nak cari tau..betul-betul kat belakang Butik Leeyanarahman dan sebelah je dengan Butik Fynnjamal..

Selamat singgah ke butik...

YEAR END SALE SEQY BEAUTY



Wahhh...banyaknya COMBO JIMAT...
Pilih je yang mana berkenan di hati...harga runtuh skincare dan set loose item paling banyak korang jimat tau...

Pastu boleh guna berbulan-bulan. Itulah namanya pengguna yang bijak...😉
Okay belek-belek dulu semua combo ni ye...dah pilih terus wassap kita 0173945948. kita bagi freegift pun tau...😄



No automatic alt text available.

Wednesday, 2 November 2016

Reward untuk Dropship #dsteamliza Seqy Beauty


Alhamdulillah dan tahniah pada #dsteamliza
@yatiahmad Yati Ahmad Top Seller Seqy Beauty For Oktober
Dan juga kepada Huda Manap dan Amalina @ Atiqullah Zulkifli. Terimalah reward ikhlas dari makgen ni kepada anak-anak buah tersayang...

Semoga terus sukses dan lebih berjaya dan dapat reward lagi ye. All the best...😍😍😍

Yang nak join dropship seqy beauty masih dibuka lagi. Boleh wassap terus untuk detail ye...jom kongsi rezeki bersama...😉

Jom Join Dropship Seqy Beauty



Dropship sorang ni laju betul buat kerja. Nampak macam santai-santai je..sekali order hamikkkk !

Jadi dropship...untung satu barang RM15-RM10. Tak nak ke? Ambik order je...pos semua tu tak payah nak risau. Semua kita buat.

Kalau untung RM10..kata la dapat jual 10 item.
10 item × RM10 = RM100 sehari je...
Sikit-sikit lama-lama jadi bukit la kan ??? 

Kita masih buka lagi pada sesiapa yang nk join dropship SEQYBEAUTY kita.
Meh wassap #0173945948. Nanti kita cerita detail 😉

Wednesday, 19 October 2016

Testimoni Lip Matte Seqy





Okay ni contoh semua kaler...cantikkan...

Ade merah, peach, pink dan kaler natural...pilih je yang mana berkenan di hati...

Hanya RM25 sahaja satu. Memang murah sangat dah ni. Wassap kita 0173945948 untuk order ye. 




Testimoni Cleansing Bar Greenaard



Kulit baby yang baru je berusia 43 hari.
Ruam kulit pulih selepas menggunakan GreenAard Cleansing Bar.

Lembut kan our cleansing bar ni, sampaikan kulit baby pun serasi.
Apetah lagi kalau apply kat kulit kakak, abang, mak dan bapak, betul tak?

Wassap 0173945948 untuk order...

Kebaikan Seqy Lip Matte



Seqy Matte Lip Cream


 Tak melekat kat cawan
 Cepat kering
 Tak melekat kat tudung
 Senang cuci
 Long Lasting


Satu set ada 6 warna


 Code 1 : Strong
 Code 2: Forgiven
 Code 3: Beautiful 
Code 4: Relax
 Code 5: Comfort
 Code 6: Peacefull


Satu RM25
Satu set RM150
Pos RM7








Lip Matte Seqy Beauty







Cantik kan...

Hanya RM25 sahaja perpcs tau...pos RM7 untuk semenanjung...

Kalau ambik satu set 6 colour semua atas tu free pos...

Wednesday, 12 October 2016

Kebaikan Nutrijuice



Okay dah janji nak share siapa yang perlu ambil nutrijuice kan. Okay ni kita senaraikan ye:

1. Yang ada family history with high kolestrol, sakit jantung, darah tinggi, asthma
2. Yang memang ada semua sakit di atas
3. Yang selalu rase letih
4. Yang tinggi kandungan gula dalam darah
5. Masalah penghadaman/sembelit/susah buang air
6. Masalah kulit/ekzema
7. Yang pernah ada masalah batu karang


Tapi kalau anda xde masalah ni pun boleh je ambil nutrijuice as a supplemen sebab bahan-bahan berkhasiat yang digunakan dalam nutrijuice sangat bagus untuk penjagaan kesihatan kita. 

Kanak-kanak pun boleh ambil nutrijuice ni ye. RM59 untuk sebotol. Beli lebih dapat diskaun. 

Nutrijuice



Benda baik kena share kan.

Nutrijuice jus ni memang bagus tau. Sebab ape??? Cube tengok bahan-bahan die semuanya powerful herbs and fruits terutama habatus sauda, saffron dan delima ni.

Dalam nutrijuice ni ada:
Madu, saffron, apple, lemon, kurma, habatussauda, delima, bawang putih dan stevia...

Next kita share siapa yang perlu ambil Nutrijuice ni ye...tungguuuu...




Sebotol RM59 ye kalau beli 2 botol promosi sekarang RM100 with water bottle freegift...tapi mulai 17 Oktober harga 2 botol dah jadi RM110 so better grab now!!!

Bahan-Bahan di Dalam Cleansing Bar Greenaard



Okay ni kita share bahan-bahan dalam cleansing bar tau...memang bahan yang kita sedia tahu kebaikannya such as minyak zaitun dan ekstrak bunga mawar...

So tunggu apa lagi meh try satu...hihi

Cleansing Bar Greenaard




Siapa suka pakai produk BodyShop, mesti akan sukakan GreenAard Cleansing Bar jugak. Sebab GreenAard Cleansing Bar pun hanya gunakan bahan semulajadi.
.
Bahan semulajadi tak macam bahan kimia.
Bahan semulajadi lebih lembut terhadap kulit.
Walaupun proses healing mengambil masa lebih lama berbanding produk yang gunakan bahan kimia, tapi keselamatannya terjamin.
.
GreenAard Cleansing Bar cuma gunakan bahan-bahan yang simple je. Ada antara bahan tu ada kat dapur kita. Tapi ramai yang ingat bahan-bahan tu semua bahan masakan biasa sedangkan yang biasa-biasa tu lah yang beri hasil luar biasa pada kulit.

RM39 untuk sekotak / 3 kotak RM100 with freegift water bottle (while stock last)



Greenaard 'GC Plus, Nutrijuice, Cleansing Bar dan Makeup Remover'





Assalamualaikum...

Lama x bersiaran di sini...kita banyak update kat FB : Liza Aziz dan IG : @shopperslandz nanti korang gi lah usha-usha k...

Okay sebenarnya dah lama jual greenaard tapi x banyak sangat update so now nak cite yang Greenaard dan ade 4 item tau...

GC Plus adalah pil berunsurkan herba-herba untuk menurunkan berat badan dan untuk mendapatkan berat yang ideal. So dalam picture ni yang dalam botol tulah GC Plus.

Nutrijuice pulak adalah diformulasi daripada bahan semulajadi juga. Sangat sesuai untuk sesiapa yang ada darah tinggi, kolestrol dan diabetes. Nanti kita terangkan lagi detail mengenai nutrijuice ni ye...

Cleansing Bar pulak adalah medicated soap yang boleh digunakan pada wajah dan seluruh badan di tempat-tempat yang bermasalah such as jerawat, kulit berminyak, ezcema, ruam. Baby pun boleh guna ye...

dan last skali adalah Makeup Remover. Ini adalah baby baru from Greenaard. Best sangat Makeup Remover ni sebab die jenis spray dan kluar buih bukan jenis air ye. Then langsung x berminyak. Just spray gosok-gosok then lap dengan tisu...tada dah siap...dan makeup remover juga xde chemical...

So kalau berminat dengan produk-produk ni boleh contact kita terus ye...



Tuesday, 20 September 2016

Stok Furaiha Dah Sampai ke Tangan



Assalamualaikum...customer yang dah book insyaAllah sabar k...nanti kita cod and pos tau. 
Cantik sangat premium set furaiha ni dan sangat eksklusif...
X nak set nak beli loose item pun boleh...
Wassap terus 0173945948..COD putrajaya cyberjaya bangi port dickson
P.S : Tq pada emperor kaRosnani Razakak / dapat paperbag cantik pun tau dan freegift juga.

Penyelesaian Untuk Masalah Kulit Berjerawat Remaja



Mommies risau tengok anak remaja kulit penuh jerawat. 
Risau jerawat makin teruk tapi risau juga kalau bahan yang digunakan kuat untuk anak remaja uols.

Kecil-kecil dah terdedah dari kulit nipis dan mengelupas.
Kesian kat anak. 
Jadikan #SkinCareSQB pilihan terbaik untuk anak uols.

RAWATAN HINGGA KULIT DALAM TANPA ADA PENGELUPASAN, PEDIH-PEDIH DAN KULIT TERBAKAR.
Kesan seawal 7 hari 
Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia

4 dalam 1: 
# 50ml
#TonerSQB 50ml
#SerumSQB 30ml


CONTACT 0173945948.

Butik Vendor Seqy Beauty di Sarradhyya, Bandar Baru Bangi



Berita gembira untuk pengguna seqy beauty di bangi dan kawasan sekitarnya...

Mulai 1 Oktober 2016 anda boleh dapatkan produk seqy beauty ready stok di butik @sarradhyyabangi di Bangi Sentral, bersebelahan dengan butik leeyanarahman (ground floor) ye.
Dan yang paling best jika anda sign up as member di di butik sarradhyya ni anda dapat menikmati diskaun 10% untuk setiap pembelian.... Bestkan. So tunggu apa lagi bulan oktober nanti terus walkin k.


Monday, 5 September 2016

Biji Kolestrol Hilang




Selamat petang...😉


Mesti ramai yang ada masalah biji kolestrol ni kan...okay insyaAllah anda boleh try Furaiha as a solution for this problem...😄


Tapi insyaAllah kena konsisten dan disiplin sebab furaiha adalah organik skincare dan mengambil masa untuk nampak hasilnya. 😉


Untuk yang nak try set premium furaiha boleh wassap kita di 0173945948. Set premium ni tahan untuk 4 bulan tau. Memang jimat dan berbaloi...


Organik dan Natural Skincare - Furaiha

Alhamdulillah...stok premium otw...😍😍


Cantik sangat tengok packagingnya x sabar tunggu sampai kat tangan...😄
sabar ye yang dah booking semua...


Minggu ni dan minggu depan kita settle semua order insyaAllah...😉


Yang dah jatuh cinta dengan 'elegant look' set premium furaiha meh wassap kita kalau nak order tau 0173945948...stok limited meh book cepat...




😊

Tuesday, 30 August 2016

Kombo Merdeka Last Day Arini (30.8.2016)



Uollsss lepas ni untuk sementara waktu seqy beauty x kan ade kombo tau...kombo merdeka ni last then nak tunggu kombo lagi x tahu bila plak...so better grab now...

ni founder seqy sendiri yang bagitau ye...so meh wassap kita sempat lagi nak order ni...

Monday, 29 August 2016

Kombo Merdeka Seqy Beauty


Assalamualaikum...morning semua...

Kombo merdeka kombo merdeka last day arini...

Rugi x grab tau...jimat sangat ni pastu kita nak bagi freegift best ni. Boleh pilih nak toiletries bag seqy, homemade lip tint or mini victoria secret perfume...😍

Selagi stok masih ade ye...

Kalau grab kombo bolehlah cantik luaran dan dalaman dengan set skincare seqy beauty dan collagen simply hana empire...

Sampai 12 malam boleh order lagi tau. Meh wassap ye 017-3945948.

Furaiha Organik Skincare





Assalamualaikum...

Ehhh kita lupelah nak bagitau yang Set Premium Furaiha yang ditunggu-tunggu oleh semua dah release...InsyaAllah dalam minggu akan sampai stok. Cantik sangat packaging die. Eksklusif dan elegan. 

Dalam Set Premium ada 2 Sabun Aqua Habatus Sauda, 1 DD Luminous Cream dan 1 Glow Booster Cream. Set ni tahan untuk 4 bulan tau. Memang lama sangatlah boleh pakai x yah fikir dah kejap2 nak top up ke kan. Dah bulan ketiga tu bolehlah beli lagi satu set simpan stok senang nanti kalau habis kan...

Kalau x nak beli set nak beli loose satu-satu pun boleh. Nak sabun je ke ikutlah pada pilihan masing-masing. Yang penting furaiha ni memang organik ye. Ade habatus sauda ada argan oil. 

Berminat meh wassap kita ye untuk detail 017-3945948.


Rupa set premium yang cun...Setiap pembelian furaiha akan dapat freegift...best x?



Testimoni furaiha...

Monday, 22 August 2016

Kulit Halus dan Lembut dengan Skincare Seqy Beauty



Assalamualaikum and morning semua...😉

Cantikkan kulit sis ni dan insyaAllah dengan penggunaan‪#‎skincareseqybeauty‬ juga.

Wajah segar, berseri tanpa jerawat dan parut. Satu set lengkap dengan cleanser, toner, serum dan krim daynite. 


Furaiha Organik Skincare - Sale Sale Sale



Assalamualaikum...

Kita nak bagitau gud news untuk furaiha lovers...😍😍😍

Founder furaiha nak bagi 7% less untuk sesiapa yang preorder set premium sebelum kita release set tersebut. So meh ramai-ramai book cepat...😊

Disakun valid untuk minggu ini sahaja...jangan lambat nanti menyesal...

Wassap kita ye untuk dapatkan harga after less 0173945948...


Furaiha Skincare





Assalamualaikum...lama x update kan...hihihi...

Okay tanpa membuang masa kita nak update berkenaan dengan satu skincare organik yang semakin mendapat tempat di hati ramai orang...

Mengapa mesti cuba FURAIHA 😉🌵

Produk ORGANIK dari makanan sunnah dan kaya dgn argan oil yang merupakan rahsia kecantikan wanita morocco.
Produk BERKUALITI TINGGI dengan harga yang berpatutan
🌵

JIMAT MASA, tak rumit, sesuai bagi mereka yang sibuk dan malas nk pakai banyak benda. Furaiha ada 3 item untuk 3 langkah penjagaan wajah yang berkesan.

🌵
Luminous DD cream (krim siang)
yang water based, langsung TAK MELEKIT dan TAK BERMINYAK.

🌵
Luminous DD cream yang juga bertindak sebagai krim siang dengan SPF yg tinggi untuk melindungi kulit dari sinaran matahari yang bahaya.

🌵
Luminous DD cream yang hanya ada 1 tone warna yang dah di formulasi dan sesuai dgn smua warna kulit. Magic kan? So ramai yang boleh pakai dalam 1 masa .

🌵
Luminous DD cream yang ada fungsi untuk menghalang aktif sebum, tak macam kebanyakan krim siang yang sangat berminyak.

🌵
Menyelesaikan masalah mereka yang ada masalah pori2 besar dgn sekali sapuan DD cream , ia menyamarkan pori2 anda secara sihat TANPA blocking.

🌵
Produk DIJAMIN HALAL, berkelulusan selamat, bukan produk repack.

🌵
Produk dibuat di kilang bertaraf GMP dan hanya dipasarkan setelah kami buat penyelidikan.

🌵
Boleh bawa solat tanpa ragu-ragu.

🌵
Tidak diuji pada binatang.

🌵
Produk yang boleh digunakan oleh ibu mengandung dan kanak-kanak seawal 11 tahun. (Penyelesaian bagi pregnant women nk consume produk selamat untuk kandungan dia)

🌵
Luminous DD cream mampu reflect cahaya matahari sehingga menghasilkan kulit yang glowing tanpa perlu keluarkan duit yang banyak.

🌵
Tekstur produk kami yang menjimatkan, insyaAllah berbaloi dgn harga yang anda bayar (sabun berbuih, cream tahan lama sbb guna sikit je dah cukup) sangat menjimatkan!

🌵
Sabun aqua habbatus sauda' yang lain dari lain, langsung tak menyebabkan muka kesat dan kering. Takkan ada rasa sakit bila pakai, malah boleh merasai kelembapan wajah sepanjang hari.

🌵
Sabun yang selain untuk cuci muka, boleh juga dijadikan sebagai make up remover.

🌵
Tiada kesan pengelupasan yang akan berlaku, anda takkan sakit2 untuk dapat kulit yang cantik

🌵
Boleh juga merawat ruam dan gatal2 pada permukaan


Tunggu apa lagi wassap untuk order 0173945948